Om terapi i Valby, Kbh og på Frederiksberg


Om terapi

Hos mig kan du/I få hjælp til det, der giver dig/jer udfordringer i (sam)livet

Om terapi: Her kan du læse mere om de forskellige typer terapi, jeg tilbyder samt om udfordringer og terapeutiske metoder, jeg anvender i mit arbejde.

BOOK TID HER

Læs mere om:

Parterapi

Sexologisk bistand

Kropsterapi

Psykoterapi

Tantra

Hvis du er i tvivl om, hvilken terapiform der passer dig, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Alle forløb er skræddersyet til dig/jer, så metoder og værktøjer passer dig/jer, og til de udfordringer du/I står med – og det liv I/du lever.

Hvert menneske og hver relation er unik og har du/I derfor brug for et unikt forløb. Færdige online-kurser kan være gode som inspiration. Men de er ikke at betragte s om terapi, der kan hjælpe jer der, hvor I bliver ved med at gentage /falde i de samme mønstre, have de samme diskussioner. Til det skal man brug en terapeut, der kan skære ind til benet, skabe bevidsthed og hjælpe til løsningsmodeller, øvelser, ændret adfærd, hvor der brug for det.

Jeg har bl.a. en baggrund fra universitetet, og har bogstavligt talt rejst ud i Verden for sammensætte en metode- og værktøjsportefølje, der kan skabe sund og levedygtig udvikling for dig/jer. Jeg har blandt andet videreudannet mig indenfor kropsterapi (Omni-terapi og Body Practitioner i Israel) for at kunne arbejde med fastlåste mønstre, vrede og angstlidelser.

Jeg har studeret, opdateret og anvendt Wheel of Consent samt ART of Being Human igennem en del år med stort succes.

Igennem årene har jeg bl.a. igennem mine studier indenfor tantrisk metodik fundet, testet og tilpasset værktøjer, der støtter og styrker intimitet, kærlighed og seksualitet uden at “sygeliggøre” vores udfordringer. Folk kommer ofte med et problem, de ikke selv kan finde løsninger på – og opdager, at der lå store gaver og glæder gemt i at arbejde med det.

Formålet med mit arbejde er at hjælpe mine klienter til at skabe autentisk nærhed og sund kontakt med dem selv – og med hinanden.