Kontakt Signe V. Bentzen


Signe V. Bentzen - sexologsigne.dk 
Parterapi, sexologi, kropsterapi, foredrag, workshops & retreats.
Valby, Købehavn, Frederiksberg

Du er meget velkommen til at tage kontakt hvis du har spørgsmå til eller du ønsker at bestille tid til terapi.

Du er også velkommen til at tage kontakt, hvis har du/ I særlige ønsker ifht. undervisning af unge eller foredrag for gruppe. For de unge laver jeg særligt billige events på ungdomsuddannelserne, hvor jeg underviser i kunsten i mærke sit ja og nej i kroppen – og kunne at udtrykke både grænser og lyst, så en partner forstår det.

Send mig en mail, hvis du gerne vil høre om mine kurser & retreats.

Måske er du nysgerrig på mine tantrisk inspireret  The Tribal Vibe retreats eller andre workshops som fx de årlige Bevidste relationer i Sjövik i Småland.

Det kan også være at du er træt af Tinder og dating apps og har lyst til at møde mennesker på en let, sjov og lærerig måde og være med på en af mine aftener med Conscious Dating, som er en aften, hvor du både møder andre singler på en nem og morsom måde OG måske lærer noget om nyt om dig selv og/eller om at relatere med andre.

Det kan også være at du er nysgerrig på mine kvindegruppeforløb, der sædvanligvis begynder forår og efterår.

Eller nogle af de andre events jeg laver i løbet af året som fx kvindens seksualitet/mandens seksualitet.

Kontakt mig her

Signe V. Bentzen, cand. mag. sexolog, parterapeut, kropsterapeut samt undervisning i tantra og mindfulness.

Addisons vej, 2000 Frederiksberg

Nansensgade 47, 1366 Kbh K

Carl Jacobsens Vej, 2500 Valby

kontakt@sexologsigne.dk

Telefon: 23826115