Kontakt Signe V. Bentzen


Signe V. Bentzen - sexologsigne.dk 
Parterapi, sexologi, kropsterapi, foredrag, workshops & retreats.
Valby, Købehavn, Frederiksberg

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmå til eller du ønsker at bestille tid til terapi.

Du er også velkommen til at skrive, hvis har du/ I særlige ønsker ifht. undervisning af unge eller foredrag for gruppe. For de unge laver jeg særligt billige events på ungdomsuddannelserne, hvor jeg underviser i kunsten i mærke sit ja og nej i kroppen – og kunne at udtrykke både grænser og lyst, så en partner forstår det.

Smid en mail til, hvis du gerne vil høre om mine kurser & retreats. Måske er du nysgerrig på mine  The Tribal Vibe retreats eller andre workshops som fx årlige Bevidste relationer i Sjövik i Småland eller Conscious Dating, der er en lille workshop, hvor du både lærer noget om dig selv OG møder andre singler på en nem og ukunstlet måde.

Det kan også være at du er nysgerrig på mine kvindegruppeforløb, der sædvanligvis begynder forår og efterår. Eller nogle af de andre events jeg laver i løbet af året som fx kvindens seksualitet/mandens seksualitet.

Signe V. Bentzen, cand. mag. sexolog, parterapeut, kropsterapeut samt undervisning i tantra og mindfulness.

Addisons vej, 2000 Frederiksberg

Nansensgade 47, 1366 Kbh K

Carl Jacobsens Vej, 2500 Valby

kontakt@sexologsigne.dk

Telefon: 23826115