Signe om Signe


Signe V. Bentzen

Jeg brænder for mit arbejde. Jeg elsker at arbejde  med klienter, der er motiveret for at ændre det, der forhindrer dem i at have det liv, de drømmer om.

Igen og igen ser jeg, hvordan samarbejdet bærer frugt, og hvordan klienterne når i mål. Ofte med mere indsigt og styrke end de havde forestillet sig.

Sammen kan vi skabe dybt meningsfulde og vedvarende forandringer, der gør dit liv lettere og mere lykkeligt.

Min praksis

I min praksis på Frederiksberg og i Valby tilbyder jeg hjælp til singler og par, der vil overvinde det, som er svært eller gør ondt i voksenlivet.

Det sker blandt andet gennem samtaler i form af psykoterapi fx. kognitiv terapi, gestaltterapi, ACT og gennem kropsterapi, samt ved hjælp af øvelser, mindfulness og kropsfunderet hjemmearbejde. Når man er kørt fast, kan jeg hjælpe igang igen og støtte med struktur og værktøjer, som forhindrer, at man falder tilbage i de gamle mønstre. Læs mere om hvordan terapien foregår og priser her

Undervisning og workshop

Ind imellem tager jeg ud rundt i landet og udlandet for at lave foredrag, workshops og retreats. Det kan være om at skabe ro i nervesystemet, om polaritet i parforholdet eller hvordan man skaber mere leg og glæde i sit liv.

Jeg underviser og laver foredrag for store børn og unge bl.a. i #metoo, hvordan man mærker efter, sætter sunde grænser og giver udtryk for det, man har lyst til.

Lidt fakta om mig selv:

Parterapeut, sexolog, kropsterapeut og foredragsholder.

Har arbejdet som sexolog og parterapeut i mere end 12 år.

Medstifter, Dansk Sexologforening.

Cand. Mag. fra Københavns Universitet, 2000, Uddannet Sexolog 2006, Parterapeut, 2007, Omni-terapeut 2017

Efteruddannet bl.a. ved:

  • Center for Kognitive Psykologer, 2007
  • Almen psykologi, Dansk Sexologforening, 2009
  • Institut for Psykologi , Københavns Universitet, 2011
  • Institut for Antropologi, Købehavns Universitet, 2015
  • School for Omni Therapy, 2017
  • Sexual Healing, ISTA, 2017

Født 1968

Signe V. Bentzen